Google Adwords campagne opzetten

ADWORDS CAMPAGNE OPZETTEN

Adverteren in Google kan je veel nieuwe klanten of leads opleveren. Laat ons een Google Adwords campagne opzetten voor je website of webshop. 

ADWORDS = ADVERTEREN OP HET JUISTE MOMENT

Door te adverteren in Google zet je je bedrijf in het voetlicht bij serieuze prospects. Zij zien jouw advertentie precies op het moment dat zij in Google zoeken naar jouw product op dienst. Dat is de kracht van adverteren met Adwords!

ADWORDS LEVERT JE MEER KLANTEN OP

Een adwords campagne levert je meer klanten of leads op! Wij zorgen er altijd voor dat we alle adwords resultaten kunnen meten. Zodat je op elk moment kunt zien hoeveel adwords je heeft gekost en hoeveel klanten het je heeft opgeleverd.

DAT MAAKT ONZE ADWORDS CAMPAGNES ZO SUCCESVOL

Al sinds 2007 zetten wij adwords campagnes op voor de meest uiteenlopende bedrijven (zie de lijst met referenties op de adwords blog). We weten dus precies wat wél en wat niet werkt. En onze adwords kennis is up-to-date!

We verdiepen ons écht in je doelgroep en zorgen er voor dat je potentiële klanten:

  • worden aangetrokken door jouw adwords advertentie
    (omdat die relevanter is dan de advertenties van je concurrenten)
  • zien dat jij precies biedt waar zij naar zoeken
  • snel doorklikken naar jouw website
    (om daar een offerte aan te vragen of je producten te kopen)

ADWORDS OFFERTE OP MAAT

Het is onmogelijk om één standaard prijs te hanteren. Een campagne opzetten voor een webshop met honderden artikelen kost veel meer tijd dan een advertentie campagne voor een bedrijf dat slechts één product of dienst aanbiedt. Vraag dus een offerte op maat aan!

offerte aanvragen