Adwords trainingen

ADWORDS KENNIS BIJSPIJKEREN

Je kunt bij ons een adwords training voor beginners volgen. Of een training voor gevorderden. In een kleine groep, 1-op-1 of incompany. Het kan allemaal.

GOOGLE ADWORDS TRAINING - € 495,-

Standaard bieden we de volgende adwords trainingen aan:

Het zijn praktische trainingen, die worden gegeven in kleine groepen van maximaal 8 personen. Wacht dus niet te lang met aanmelden als je zeker wilt zijn van een plaats!

1-OP-1 ADWORDS TRAINING - € 595,-

Je kunt ook kiezen voor een privécursus adwords. Tijdens zo'n 1-op-1 training staat jouw eigen adwords campagne centraal. Gezamenlijk zetten we een adwords campagne op. Of we optimaliseren je bestaande adwords campagne. Voor zo'n adwords cursus op maat betaal je slechts € 100,- extra!

ADWORDS TRAINING INCOMPANY

Hebben meer collega's interesse in een adwords training? Vanaf 3 personen van hetzelfde bedrijf is een incompany training in je eigen bedrijf voordeliger. Bovendien bespaar je reistijd en reiskosten. Natuurlijk stemmen we de adwords training helemaal af op jouw bedrijf, producten en/of diensten.   

ADWORDS DOCENT INHUREN

Zoek je een adwords docent of spreker voor een adwords workshop op je leden- of klantendag,  voor je netwerkevenement of trainingsbureau? Ook dat kan. Neem contact met ons op!

offerte aanvragen