cursus-social-media

AAN DE SLAG MET SOCIAL MEDIA

Twitter, Facebook, LinkedIn, blogs... Je wilt ze zakelijk inzetten, maar hoe pak je dat aan? Welke social media passen bij je doelen? Wat werkt wel en wat werkt niet?

PROGRAMMA

Tijdens deze cursus social media marketing leer je:

  • welke social media je doelgroep inzet
  • welke social media passen bij je doelen
  • hoe je als bedrijf een waardevolle bijdrage levert
  • wat je kunt doen om meer fans en volgers te krijgen
  • hoe je de resultaten van je social media acties meet

Aan de hand van veel praktijkvoorbeelden (zowel foute als goede) leer je wat wél en wat niet werkt. Twitter, Facebook, LinkedIn, YouTube en zakelijke blogs komen uitgebreid aan bod. We leggen niet uit hoe alle knoppen van deze social media netwerken precies werken. Je leert wél hoe je social media met succes inzet om je marketing doelen te bereiken.

CURSUS WAAR JE ECHT IETS AAN HEBT

Het is een praktische cursus, waarin je stap voor stap leert hoe je een succesvolle social media campagne voor je organisatie opzet. Aan het eind van de dag beschik je over een stappenplan waar je concreet mee aan de slag kunt.

VOOR WIE IS DEZE SOCIAL MEDIA CURSUS BEDOELD?

Deze cursus is bedoeld voor online marketeers, marketing & communicatie medewerkers, ondernemers en eigenaren van webshops/webwinkels die social media op een succesvolle manier zakelijk willen inzetten.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Kosten: € 495,- (excl. btw)
Datum: donderdag 18 september 2014
Locatie: ons kantoor in Herkenbosch
Duur: van 10.00 tot 16.00 uur

Wacht niet te lang met aanmelden, want het aantal deelnemers is beperkt tot maximaal 8.

1-OP-1 CURSUS SOCIAL MEDIA - € 595,-

Je kunt deze cursus ook 1-op-1 volgen. We behandelen dan alleen de social media netwerken die voor jouw organisatie belangrijk zijn. En dat alles in jouw eigen tempo, waarbij je de ruimte hebt om zoveel vragen te stellen als je wilt. Voor zo'n 1-op-1 cursus op maat betaal je slechts € 100,- extra!
Wil je een in-company training? Vraag dan even een offerte aan.

aanmelden