PASSIE VOOR INTERNET MARKETING

In 2007 heb ik (Petra Pustjens) E-marketing Experts opgericht. Omdat ik het heerlijk vind om jou en andere ondernemers te laten zien dat je met online marketing meer klanten en omzet kunt binnenhalen. Door méér bezoekers naar je website te trekken én je website te verbeteren zodat meer bezoekers klanten worden!

ADWORDS, ANALYTICS EN WEBSITES VERBETEREN

Google Adwords is mijn specialisme. Dagelijks ben ik bezig met het opzetten van nieuwe of het optimaliseren van bestaande adwords campagnes. Het meten van resultaten in Google Analytics hoort daarbij. Net zoals het verbeteren van websites en webshops. Je wil namelijk niet alleen meer bezoekers naar je website trekken, maar ook van meer bezoekers klanten maken!

SUCCESVOLLE SAMENWERKING

Wil je meer online marketing acties uitbesteden? Dat kan. Ik werk samen met diverse webdesigners en online marketing experts. Zij maken o.a. vindbare websites en webshops, schrijven webteksten én weten veel over social media en zoekmachine-optimalisatie:

NOG MEER WETEN?

Bekijk mijn LinkedIn-profiel voor meer informatie over mijn werkervaring en aanbevelingen van collega's. Je kunt mij ook op Twitter volgen (ik ben niet zo actief, heb 't meestal te druk om te tweeten) of mijn Google Adwords blog bekijken.